Ka disa vite që nëpër galeri e institucione tjera të artit, në Zvicër dhe Francë, hasim punimet e piktorit shqiptar Gani Bytyçi. Piktura e të cilit ka hasur një jehonë pozitive në mediat e vendeve ku ai është duke ekspozuar. Bytyçi, i lindur në Arllat të Ferizajit dhe që nga opinioni njihet si gazetar i "Rilindjes" dhe "Kosovares", nga viti 1991 punon dhe jeton në Cyrih të Zvicrës.

ANALIZA