Ilir-META 02

META PER SAMITIN E SARAJEVES – Zv/kryeministri dhe Ministri i Jashtem Ilir Meta, duke folur gjate nje konference shtypi, ku ka komentuar pjesmarrjen e tij ne Takimin e Nivelit te Larte ne Samitin e Sarajeves, ne Bosnje.

ANALIZA