«Çka ne na nevojitet është evolucioni e jo revolucionet», thoshte biokimiku dhe filozofi gjerman Frederic Vester. Formulë që më shumë se çdo kush tjetër shqiptarët duhet ta bëjnë grafitin syplasës mureve të mjerimit të tyre. Nëse për hiçgjë tjetër, atëherë për t’i luftuar tiranët e tyre të vegjël e...

ANALIZA